Seekor Kucing Bernama Tom

Ada seekor kucing yang baru dilahirkan.Dia (yes,dia tu betina) mempunyai bulu yang sangat cantik dan lembut.Dia juga mempunyai tompok yang mencorakkan sebuah muka di badannya.P.S muka ni saya baru perasan semalam.

Pada suatu hari,Tom ni ikut la saya pergi buang tong sampah
(-.-)lalu dia pon mula mengusap badannya pada kaki saya.

Warning:Akan menjijikkan

Saya berasa macam ada sesuatu panas di kaki saya...rupa-rupanya Tom kencing atas kaki saya(Told you)

Jadi sebagai hukuman saya paksa Tom mandi dengan saya.

Wednesday, 14 October 2015

bosan

 Pada suatu hari di klinik Doktor Tam...

Doktor Tam: Nurse,ada pesakit lagi tak?

Nurse Betty: Tak dok,dokter.

Doktor Tam: Baiklah.Saya nakpergi lunch sebentar.

Nurse Betty:K bye!

Belum sempat doktor keluar,tiba-tiba...

Image result for cat hi

Cik Kun: Doktor!!! Tolong saya!!!

Doktor Tam: Image result for troll face  ...(kenapa waktu lunch jugak kau nak datang!!!)
                      Hah,kenapa ni?

Cik Kun: dia pengsan sebab tengok video ni.